Kunst & cultuur   

Created by :

De Onderbroek

Location:

Nijmegen, Nederland

Steun De Onderbroek!

De Onderbroek wordt ook hard geraakt door de COVID-19 maatregelen. Ook wij kunnen maanden niet open. We draaien volledig op vrijwilligers, dus gelukkig hebben we weinig kosten, maar zonder inkomsten komt het moment dat we geen huur kunnen betalen helaas steeds dichterbij.

Hey Onderbroekers,

 

We waren even stil. Maar hier een bericht uit de virtuele kelder door het collectief.

 


De culturele sector in al haar vormen en gedaantes wordt in Nederland (en elsewhere), flink geraakt door de corona-maatregelen, dat zal niemand ontgaan zijn.

Ook De Onderbroek zal voorlopig niet open gaan, we hebben al onze evenementen gecanceld en ook tijdens de Zomerfeesten is onze kelder leeg.

 

Onze financiële situatie is niet complex, iedereen is vrijwilliger bij ons en het collectief dat De Onderbroek runt doet dit ook op vrijwillige basis. Dit zorgt gelukkig voor vrij weinig kosten. Wel betalen we huur aan de Grote Broek en als we geen inkomsten hebben houdt het op een gegeven moment op, dat moment komt nu steeds dichterbij helaas.

 


We zijn een plek die in ons hele bestaan geen subsidies heeft ontvangen en geen aansprak heeft gemaakt op potjes. Wij waren wel vaak die potjes voor andere groepen en dat vonden we fijn zo. We hebben altijd gedraaid op de mensen die een paar euro in de entree kas achter lieten of de mensen die ons relatief goedkope drankvoorraad kwamen nuttigen. 

 

We beginnen daarom een funding campagne, want zonder jullie hulp gaan we het helaas niet redden.

 

Verder hopen we dat mensen het allemaal nog een beetje trekken, houdt afstand en help de mensen om je heen die hulp kunnen gebruiken.

In solidariteit met autonome en subculturele plekken in de hele wereld, check your local DIY space en kijk of er een manier is om te helpen.

 

Bedankt allemaal!

 

X De Onderbroek

€ 4.710 of € 4.000
117.8% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Albert 2 months ago
€100
Anonymous 4 months ago
€25
Anonymous a year ago
€10
Patrick a year ago
€15
Albert 2 months ago
€100
Anonymous 4 months ago
€25
Anonymous a year ago
€10
Patrick a year ago
€15