Het Dijkerlicht rijdt voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Het Dijkerlicht rijdt voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Maatschappij

Created by :

Het Dijkerlicht rijdt voor het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 6.825 of € 6.000
113.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij, Karen en Antoine van Dijk, nemen deel aan de Scan Covery Trial 2018.

Dit is een autotocht van ruim 7.000 kilometer die voert naar het noorden van Scandinavië in winterse omstandigheden van sneeuw, ijs en lage temperaturen.

Wij koppelen deze tocht aan een goed doel, het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant in Veldhoven.

Toen een van onze dochters 13 jaar geleden veel te vroeg geboren werd en zij 8 weken in het Maxima Medisch Centrum moest verblijven, hebben wij veel gebruik mogen maken van het Ronald McDonald Huis in Veldhoven.                                                                                                                                                                                                             Het is in zo'n situatie fijn om dicht bij je kind te kunnen zijn.

Wij hebben ons destijds erg thuis gevoeld in het Ronald McDonald Huis. Het huis ademt een goede en rustige sfeer uit en de vrijwilligers die er werken zijn fijne mensen.

Het Ronald McDonald Huis kan bestaan vanwege giften. Door het inzamelen van geld met deze actie willen wij graag iets terug doen voor de goede tijd die wij er hebben doorgebracht.

Nu en in de toekomst hopen we dat ouders gebruik kunnen blijven maken van het huis.