Maatschappij   

Created by :

Restour Aid 2020

Location:

Rijswijk, Netherlands

Restour 2020

Al bijna 44 jaar geeft het personeel van Restour veel aan ons.

 

Nu is het tijd om iets terug te doen! Ondanks het plan om het personeelsbestand in te krimpen en de bereidheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen, en de financiële steun van de Nederlandse overheid, is de situatie nijpend geworden. Tegenwoordig lijkt het erop dat veel van onze Restour-medewerkers, na jaren, zelfs decennia van hoogwaardige service, hun baan kunnen verliezen.

 

Gezond en kwalitatief hoogstaand ontbijt en lunch betekenen zoveel voor ons allemaal, net als een 'cocktail' in de middag of een Sportsbar-feest. Dit zijn belangrijke en noodzakelijke componenten van onze kantoorcultuur en zorgen voor ons welzijn en onze productiviteit. Als en wanneer de normaliteit wordt hervat, is Restour essentieel om de jarenlange kantoorcultuur te behouden.

 

We weten dat velen van jullie, net als wij, niet alleen maar willen toekijken en Restour willen laten ophouden te bestaan.

 

Toon alstublieft uw solidariteit en steun en geef royaal. De verdeling van de ingezamelde gelden wordt beheerd door het lokale personeelscomité. Doneer en laat steunbetuigingen achter en laat hen weten dat het personeel van het EOB aan hen denkt en hen het beste wenst in deze moeilijke tijden, zoals we zeker weten dat velen van u dat doen.

 

Deze inzamelingsactie wordt beheerd door je collega's; contactpersonen zie hieronder als u vragen heeft.

 

De bankrekening staat onder toezicht van Kevin Rooney. Lutz Müller-Kirsch, als personeelsvertegenwoordiger, heeft toegang om het financiële rapport op te stellen bij de afronding van de fondsenwerving, welk rapport zal worden ingediend door de heer Müller-Kirsch aan de LSC na voltooiing van de actie.

 

Dank je!

Eberhard Strack, Kevin Rooney, Séverine Bertin


De fondsenwerving kwam tot stand in samenwerking met personeelsvertegenwoordigers en het Restour Committee: Lutz Müller-Kirsch, Yoann Salé, Isabelle Brandt en Dirk Dobbelaere

 

 

De inschrijving voor het speciale Kinderkerstfeest is nog open  

  

Za 12 dec : Geniet van een kerstdiner van Restour  

  

Do 17 dec : Restour's X-mas lunch Beperkte plaatsen, registratie vereist  

  

www.Restour.nl

De afbeeldingsinhoud van deze site suggereert geen goedkeuring van de inhoud. Mocht het zo zijn dat iemand inhoud aanstootgevend vindt, neem dan contact op met een van de organiserende commissies, bij voorkeur telefonisch.  

 

€ 122.094
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Dirk 11 hours ago
€100
Amadou 11 hours ago
€100
Anonymous 11 hours ago
€50
Anonymous 11 hours ago
€100
Dirk 11 hours ago
€100
Amadou 11 hours ago
€100
Anonymous 11 hours ago
€50
Anonymous 11 hours ago
€100